Censuren i de osociala ”sociala medierna”.

Jag kunde inte låta bli att prova. Får se om även jag blir avstängd från Facebook efter att på min tidslinje nyligen postat denna text;

Vems ärenden går facebook? De bannar folk bara de nämner ett namn…vilket namn är så farligt? Vad har denne man gjort sig skyldig till? Hoppas folk blir nyfikna för detta är skandal. Justitiemord. Storbrittannien är inte längre en västerländsk rättsstat. Även vi är på väg dit…

Jag citerar ur en Fria Tider artikel:

”Facebook har börjat stänga av användare som bara nämner eller länkar till artiklar om Tommy Robinson. Även Fria Tider-läsare har drabbats av fenomenet.

Fria Tider rapporterade under tisdagen om att den brittiske islamkritikern Tommy Robinson vädjar om asyl i USA. Efter att återigen ha dömts av en brittisk domstol efter sina avslöjanden om muslimska pedofilligor uppger han sig frukta för sitt liv om han skickas tillbaka till ett fängelse som styrs av jihadister.”

Hela artikeln; Facebook stänger av användare som nämner Tommy Robinson vid namn.

Vad man än tycker om Tommy Robinson så måste man väl börja undra -vad är det som händer?

Annonser

8 reaktioner till “Censuren i de osociala ”sociala medierna”.

 1. Visst är Facebooks censur för djävlig! Å andra sidan så sade jag upp mitt Facebookkonto för typ 2 år sedan, bl.a. just på grund avdessa deras cencurfasoner. Och tro det eller ej, det går aldeles utmärkt att leva utan Facebook.

  Btw, här en kul text på Facebooktema:
  ”I am trying to make friends outside of Facebook while applying the same principles. Therefore, I every day walk down the street and tell passers-by what I have eaten, how I feel at the moment, what I have done the night before, what I will do later and with whom.

  I give them pictures of my family, my dog and of me gardening, taking things apart in the garage, watering the lawn, standing in front of landmarks, driving around town, having lunch and doing what anybody and everybody does every day.

  I also listen to their conversations, give them the ”thumbs up” and tell them I like them.

  And it works just like Facebook! I already have four people following me: two police officers, a private investigator and a psychiatrist.”

  Gillad av 2 personer

  1. Hahaha. Den var riktigt bra faktiskt. Jag själv använder ganska sällan facebook på det sättet (och anses säker som en lustig prick bl.a. därför)….är ganska privat och ”hemlig” av mig. Tycker att privatlivet är inget jag vill skylta med jämt och ständigt. Däremot använder jag facebook till att försöka få ut information till folk. Sådant jag tycker är viktigt och som förtigs och mörkas i de ”vanliga medierna”. Går man ur helt tappar man ju sin röst där…vilka vinner på det? Så tänker jag. Sen förstår jag och respekterar till 100% den som inte vill ha ett fb konto.

   Gillad av 1 person

 2. Att backa är fegt, att falla undan…, Det är ju just det merparten av Svenska folket gör och för varje dag blir vi färre, Vi som vågade bruka de mänskliga rättigheterna att yttra oss.
  Men en vacker dag så kommer massan, som vägra ge upp att segra och då hänger ni glatt på, ni som var fega och gav upp…
  Hur ska ni ynkryggar agera om Facebook försvinner, det är ju där 95 % av all kritik finns, mot den Svenska Regeringens misshandel av Sverige…

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.